Startersuitje -14/+14 JV Samuel Werkendam

Datum: 
10 september 2016 - 16:30 tot 21:30

Vandaag hopen we het nieuwe verenigingsseizoen weer te starten. Zoals we dat al jaren gewend zijn, starten we het nieuwe seizoen met de gezamenlijke groepen A/B/C/D doormiddel van een gezellige middag/avond.

De vakantie ligt weer achter ons. Wat een voorrecht dat we de afgelopen vakantieperiode allemaal gespaard en bewaard zijn gebleven. In een wereld waarin veel onrust en geweld de overhand lijkt te hebben, mochten wij nog in alle rust een periode van vakantie beleefd hebben. Zijn we in de vakantie ook opzoek geweest naar de ware rust? Die is alleen te vinden bij de Heere. Als leidinggevenden hopen we dat de verenigingsavonden van het nieuwe seizoen dat voor ons ligt D.V. ook tot zegen mogen zijn voor jouw leven, als we samen het Woord van God zullen openen. Hoe bereid jij je voor op de verenigingsavond? Mag er ook van jouw een gebed zijn, of de Heere de verenigingsavonden zou willen zegen aan jouw hart?

Omdat er heel wat jv leden zijn die op zaterdag een bijbaantje hebben, starten we het startersuitje dit jaar voor het eerst laat in de middag. Hopelijk kunnen er op deze manier meer leden het hele programma meebeleven. We willen het nieuwe verenigingsseizoen daarom vandaag om 16.30 uur in de kerk beginnen. Daarna gaan we op de fiets naar de fam. Grauss. Daar staat de barbeque voor ons klaar. Na het eten gaan we in groepen uit elkaar. Het is de bedoeling dat je met je eigen groep en leiding verschillende 'sportieve activiteiten' gaat doen. Zodat we elkaar op een actieve en ontspannen manier leren kennen.

Daarna willen we bij het kampvuur nog wat zingen. We hopen uiterlijk 21.30 uur weer bij de kerk te zijn. Wanneer je een instrument bespeel mag je die ook meenemen, het is altijd fijn om begeleiding bij het zingen te hebben.

Geef je zo snel mogelijk op voor het startersuitje, maar in ieder geval voor D.V. 3 september.

Email: jvsamuelwerkendam@gmail.com of bel mw. Smitsman tel: 0183-502085

 

Na het startersuitje hopen we jullie weer op de vrijdag of zaterdagavond te ontmoeten. We zien uit naar jullie komst. Neem ook eens een vriend en/of vriendin mee naar de verengingsavonden. Het is altijd fijn om nieuwe gezichten te zien.

Dit jaar hebben we voor het eerst in september wisseling van groep.

De jongeren van de -12 gaan naar de A-groep.

De A-groep naar de B-groep.

De B-groep naar de C-groep.

De C-groep naar de D-groep.

De A en de B groep is op vrijdagavond van 19.30 tot 21.30 uur en de C en de D-groep op zaterdagavond van 19.30 tot 21.30 uur.

Een hartelijk groet van ons allemaal.

Dhr. D. van Berchum, Dhr. J. Kornet, Mw. H. Goudswaard, Mw. L. de Boef, Dhr. W. Sterkenburg, Dhr. A. Muijt, Mw. H. de Keizer, Mw. F. Oisterwijk, Dhr. R. vink, Dhr. W.Kooij, Mw. F. Smitsman, Mw. A. Speksnijder, Dhr. B. Verheij, Dhr. A. van den heuvel, Mw. C. de Gelder en Mw. P. Heijstek.

Agenda deze week

De agenda voor deze week is leeg.