Jeugdvereniging +12 "Samuël"

+12 Jeugdvereniging Samuël Werkendam

Doel van onze vereniging

Het doel van onze vereniging is, om samen met de jongeren bezinnend bezig te zijn rond Gods Woord. Ook willen we de jeugd samenbinden door contact en ontspanning.

Voor wie?

De verenigingsavonden zijn bedoeld voor alle jongeren uit onze gemeente in de leeftijd van 12 tot 16 jaar, ook zijn vrienden en vriendinnen van harte welkom.

Door wie?

De verenigingsavonden worden door de leidinggevenden georganiseerd. Wij proberen er alles aan te doen, om mooie en fijne avonden te organiseren. Als jullie ideeën hebben met betrekking tot onderwerpen, activiteiten voor na de pauze of over de invulling van de JV avonden, zijn deze van harte welkom!

Wanneer?

De vereniging komt bijeen van september tot en met mei, op de 2e en 4e vrijdag en/of zaterdag van de maand. De verenigingsavonden beginnen om 19:30 en rond 21:30 sluiten wij de verenigingsavond weer af.

A-groep: 12-13 jarigen (1e klas v.o.) op vrijdagavond 

B-groep: 13-14 jarigen (2e klas v.o.) op vrijdagavond

C-groep: 14-15 jarigen (3e klas v.o.) op zaterdagavond 

D-groep: 15-16 jarigen (4e klas v.o.) op zaterdagavond 

Hoe zien de verenigingsavonden er uit?

Voor de pauze is er een inleiding over een Bijbels of actueel thema.

Na de pauze staat er een spel, een quiz of een andere ontspannende (buiten)activiteit op het programma.

Extra activiteiten?

De eerste avond van het seizoen, is een avond waarop we elkaar beter willen leren kennen. We eten met elkaar en doen een leuke activiteit. 

Voor de kerst hebben we met elkaar een avond waarin we stilstaan bij kerst. We eten dan ook met elkaar en hebben een gezellige avond.

Bondsdag en reisje: We sluiten elk verenigingsjaar af met het bezoek aan de Bondsdag die wordt georganiseerd door onze Jeugdbond (JBGG). In de morgen komen we met alle verenigingen uit de regio bij elkaar in één van de kerken van de Gereformeerde Gemeenten. Elke Bondsdag heeft een thema. Bij dit thema wordt een Bijbelse toespraak gehouden en alle andere programmaonderdelen hebben te maken met het thema. In de middag na de Bondsdag houden wij ons jaarlijks reisje. Als leidinggevenden proberen we er samen met jullie een leuke, gezellige en ontspannen middag van te maken, waarbij sport en spel een belangrijk onderdeel is.

Belangrijke informatie

Aan het bezoeken van de verenigingsavonden zijn natuurlijk kosten verbonden. Daarom wordt er aan elk lid van onze vereniging een contributie bedrag gevraagd van €15,- per half jaar, die wij graag innen per automatische incasso.

Ben je nog niet eerder op de jeugdvereniging geweest? Dan nodigen wij je van harte uit om een keer kennis te komen maken. Wil je van te voren meer informatie hebben over onze jeugdvereniging, dan kan je contact opnemen met één van de leidinggevenden of een mail sturen naar: jvplus12@gg-werkendam.nl

Graag tot ziens!

Kijk ook eens op: www.jbgg.nl