Jeugdvereniging +16 "Samuël"

Welkom op de website van onze jeugdvereniging. Onze groep bestaat uit leden in de leefdtijdscategorie van 16-21 jaar.

Indeling van de avond

Vanaf 19:45 ben je van harte welkom in de zaal van de kerk. Hier drinken we eerst wat met elkaar. Om 20:00 beginnen we de avond. DIt doen we door te lezen uit Gods Woord, een psalm te zingen en met en voor elkaar te bidden. Daarna wordt er een inleiding gehouden door een leidinggevende of een van de leden. Dit kan over een bijbels thema gaan, of over een actueel onderwerp. Aan de hand van de inleiding worden vragen en/of stellingen bedacht, waarover we met elkaar in gesprek kunnen gaan. 
Na het bezinnende deel is het tijd voor ontspanning. We doen een gezellig spel met elkaar. Om 22:15 ronden we de avond af. Hierna is er nog tijd om wat te kletsen tot een uur of elf.     

Activiteiten

Twee keer in het jaar organiseert de activiteitencommissie een ontspanningsavond. We gaan dan met elkaar bowlen, doen een strandwandeling of maken er een gezellige avond van in de Biesbosch. 
Op Hemelvaartsdag gaan we met elkaar op kamp. We vertrekken donderdagmiddag na de kerkdienst en hopen zaterdagmiddag weer thuis te zijn. Tijdens dit kamp is er tijd voor bezinning en ontspanning. 

Als je leuke ideeën hebt voor een verenigingsavond of ontspanningsavond kun je dit mailen naar acjeugdvereniging@hotmail.com. Zij organiseren onder andere ontspanningsavonden en het jv-kamp. 

Incasso

Voor al deze dingen vragen we je wel om een kleine bijdrage. Het gaat om een bedrag van €13,00 per half jaar. Het kamp vraagt wel om een extra bijdrage. Ter zijne tijd wordt dit bedrag bekend gemaakt.

We hopen je te zien op een van onze avonden!

 

De +16 jeugdvereniging is aangesloten bij de Jeugdbond van de Gereformeerde Gemeenten. Meer informatie kan je lezen op www.jbgg.nl

Agenda deze week

De agenda voor deze week is leeg.