Kerstviering +12 jeugdvereniging Samuel Werkendam ‘ Kerst in Efratha’s velden’

Datum: 
14 december 2019 - 17:00 tot 21:00

Vanavond wordt onze jaarlijkse kerstviering gehouden met alle groepen van de +12 jeugdvereniging. We hebben als thema van de kerstviering gekozen voor: ‘Kerst in Efratha’s velden’. We zullen met elkaar nadenken over het Kersfeest van de herders. Ook de psalmen en geestelijke liederen die we vanavond met elkaar zingen passen goed bij het thema. En natuurlijk zal het vrije kerst verhaal niet ontbreken. De leden die een muziek instrument bespelen hopen vanavond hun muzikale bijdrage te leveren. We hopen op een goede, gezellige maar bovenal een gezegende avond. 

Jullie zijn vanaf 17:15 welkom. Bij binnenkomst krijgen jullie wat lekkers te eten en te drinken. Om 17:30 start het programma. Voor het avondeten wordt gezorgd (wat we eten blijft nog even een verrassing). 

Na afloop van de avond kunnen jullie tot 21:00 blijven om, onder het genot van drinken en wat lekkers, na te praten en/of nog wat te musiceren. Ook krijgen jullie aan het einde van de avond een kerstgeschenk mee naar huis.

We hopen dat jullie allemaal aanwezig zijn. Kan je deze avond niet toch komen, of kom je wat later (door bijvoorbeeld je werk) wil je dit dan doorgeven via het algemene mailadres van de JV: jvplus12@gg-werkendam.nl

Tot D.V. de 14e

 

Agenda deze week

De agenda voor deze week is leeg.