Kerst evangelistatiefolder rondbrengen

Datum: 
10 december 2016 - 09:00 tot 12:00

Op D.V. zaterdagmorgen 10 december hopen wij als jeugdverenigingen samen met vrijwilligers vanuit de gemeente weer de kerst evangelisatiefolder te verspreiden in ons dorp en in de kernen Sleeuwijk en Nieuwendijk. Op deze manier willen wij onze dorpsgenoten uitnodigen om de verschillende kerstdiensten en bijeenkomsten bij te wonen die in onze gemeente worden gehouden rond de komende kerstdagen en de jaarwisseling, en zo in aanraking te komen met God Woord.

Wat is het een verantwoordelijk werk voor jong en oud, om onze niet kerkelijke dorpsgenoten te vertellen dat Hij gekomen is in deze wereld om zondaren zalig te maken! Dat Hij gekomen is als het Licht der wereld. Help jij, helpt u mee.

Opgeven kan via het mailadres van de jeugdvereniging (jvsamuelwerkendam@gmail.com). We hopen om 9:00 te starten in de zaal van de kerk, en tot maximaal 12:00 zullen we bezig zijn om de 6000 folders huis aan huis te verspreiden. Het helpen bij het rondbrengen van de kerstevangelisatiefolder kan je ook gebruiken als maatschappelijke stage.

Het zou fijn zijn als jullie broertjes, zusjes, vrienden, vriendinnen, vaders en/of moeders ons komen mee helpen. vele handen maken licht werk.

Een hartelijke groet namens de leidinggevenden van -14/+14 JV Samuel Werkendam

Agenda deze week

De agenda voor deze week is leeg.