Kerst evangelisatiefolder verspreiden

Datum: 
15 december 2018 - 09:00 tot 11:30

Net als voorgaande jaren, willen we ook dit jaar weer de Kerst-evangelisatiefolder verspreiden in Werkendam. We willen dit doen op D.V. zaterdag 15 december vanaf 9.00 uur tot ongeveer 11.30 uur (vele handen maken licht werk).

Hierbij willen we iedereen! oproepen om te komen helpen. Kinderen, maar vooral ook jongelui en ouderen. Kom gerust helpen met uw gezin of vriendengroep. We hopen dat u/jullie allemaal mee willen helpen om de folders in de brievenbussen te stoppen!! En hoe meer mensen komen helpen, hoe groter het verspreidingsgebied. We willen dan ook delen van Sleeuwijk en Nieuwendijk gaan doen.

Het is mooi werk en met elkaar ook heel gezellig!

Door middel van de folder kunnen de onkerkelijke inwoners kennis maken met de Bijbel en de kerk. Op de achterzijde van de Kerst-evangelisatiefolder staat een uitnodiging om de kerkdiensten op 1ste en 2ᵉ kerstdag en op oud-en nieuwjaarsdag, de Kerstzangavond en het Kerstfeest van de zondagsschool te bezoeken. U krijgt deze folder ook in de bus, zodat u van de inhoud kennis kunt nemen.

Ook uw (on)kerkelijke buurman, buurvrouw, vriend, vriendin, collega krijgt deze folder. Het geeft u een aanknopingspunt om het gesprek aan te gaan. Misschien kunt u/jij ze over de drempel heen helpen om met het Kerstfeest in de kerk te komen.

Net als voor ons is er voor hen ook maar één weg tot zaligheid.

Treft u iemand in de kerk naast u die voor het eerst in de kerk is? wees dan vriendelijk en help ze om te begrijpen wat er in de kerk gebeurt.

Dit folderen kan ook gedaan worden voor de maatschappelijke stage.

Plaats dus deze folderochtend in uw agenda en vergeet het niet!

Opgeven (voorkeur per e-mail) kan tot en met D.V. 12 december (maar mag vanaf nu al) bij:

Dhr. A.J. Muijt

E: amuijt@hetnet.nl

T: 0183-500641

 

Agenda deze week

De agenda voor deze week is leeg.