Gezamenlijke Kerstviering

Datum: 
10 december 2016 - 17:30 tot 20:30

Vanavond houden we als jeugdvereniging onze jaarlijkse gezamenlijke kerstviering. Vanaf 17:15 zijn jullie allemaal hartelijk welkom in de grote zaal van de kerk. Om 17:30 hopen we met het kerstprogramma te starten. De avond duurt tot uiterlijk 20:30.

Tijdens de kerstviering hopen we samen na te denken over het thema 'Licht in de duisternis'. Dit Licht heb jij ook in je hart nodig om echt Kerstfeest te kunnen vieren. Verlang jij al naar Zijn (weder)komst? Of leef je steeds verder in de duisternis van jouw hart, en in de duisternis van deze wereld? Wij hopen dat de kerstviering voor jou en voor ons tot rijke zegen mag zijn.

We hopen deze avond ook met elkaar te eten. Je hoeft dit dus niet vooraf ook thuis te doen. Naast het luisteren naar het kerstevangelie rond het thema 'Licht in de duisternis' hopen we ook wat kerstliederen met elkaar te zingen. Het zingen wordt begeleid op het orgel en op de piano. Ook zal er een vrij kerstverhaal verteld worden, en in de pauze(s) is er ook ruimte om gezellig met elkaar te kunnen kletsen.

We hopen op een gezegende avond, en we gaan er van uit dat ook jij aanwezig bent. Neem ook gerust eens een vriend of een vriendin mee, die nog geen lid is van onze jeugdvereniging. Ze zijn ook van harte welkom.

Een hartelijke groet van alle leidinggevenden van de A,B,C en D groep.

 

Agenda deze week

De agenda voor deze week is leeg.