Bondsdag en reisje

Datum: 
21 april 2018 - 08:45 tot 18:00

Vandaag sluiten we als jeugdvereniging het seizoen af met de Bondsdag. Met alle +12 jeugdverenigingen uit de regio hopen we in de kerk van Hendrik ido Ambacht na te denken over het thema 'Luister goed, dan hoor je meer'. Rond dit thema hoopt ds. M.H. Schot jou iets mee te geven hoe je naar de Heere kan en moet luisteren. Want elke dag spreekt de Heere tot jou! Weet jij hoe? Hoor jij Zijn stem? Om Zijn stem te horen, moet jij wel luisteren. Tijdens de Bondsdag hoor je hoe je dat doet. Jij komt toch ook?!

Na de Bondsdag vertrekken we richting Hedel. Als we daar aan komen hopen we met elkaar te eten (neem een lunchpakketje mee). Daarna volgt hier een sportief programma. Aan het einde van de middag eten we hier mer elkaar friet met een snack. Rond uiterlijk 18:00 hopen we weer in Werkendam terug te zijn, en sluiten we met elkaar de dag in de kerk af.

Ga je mee?! dan wordt je om 8:45 in de kerk verwacht. Neem voor 's middags een stel droge kleren mee, want als je niet oplet kan je zo maar een nat pak oplopen. Zorg daarom dat je deze dag niet je beste schoenen aan heb (of neem een paar oude schoenen mee die nat en/of vies mogen worden).

Wij hebben er al heelveel zin in, en wij hopen dat jullie er ook zin in hebben.

Je kan je zelf opgeven door een mailtje te sturen naar: jvsamuelwerkendam@gmail.com (graag voor 7 april D.V.) of bel naar mw. (Corinne) de Gelder: 0183-678135

Voor deze dag wordt ook een eigen bijdrage gevraagd van €6,50 p.p en max. €15,- per gezin. De eigen bijdrage graag betalen voordat je in de bus stapt.

Een hartelijke groet van alle leidinggevenden.

 

 

Agenda deze week

De agenda voor deze week is leeg.