Bondsdag en jaarlijks reisje

Datum: 
21 mei 2016 - 07:45 tot 19:00

Beste Jongelui,

Op zaterdag 21 mei D.V. hopen we met elkaar naar de Bondsdag in Yerseke gaan. Ds. S.W. Janse zal met ons nadenken over het levensdoel van een christen. Een christen wordt opgeroepen om tot eer van God te leven. Maar hoe doe je dat? Jakobus 1 geeft antwoord op die vraag. Je moet aan de slag. Niet alleen luisteren naar Gods Woord, maar er ook iets mee doen. En toch kan je niet zomaar aan de slag gaan. Nee, je moet eerst luisteren naar het Woord van God. Dus luisteren en doen, hoorders en daders van Woord. Op de Bondsdag zullen we er verder over nadenken. Zijn jullie er ook bij?                  
     
Na de Bondsdag in Yerseke hopen we naar het strand in Domburg te gaan. We nuttigen daar eerst ons meegebrachte lunchpakket. Dan volgt er een actief programma. We gaan op het strand in groepen een aantal spellen doen. Denk aan Beachsoccer, Ultimate Frisbee, Kwallenballen en Knotshockey! Gaan jullie mee?  Geef je dan zo snel mogelijk bij je leidinggevende of via de mail: jvsamuelwerkendam@gmail.com                                                                   

Let op: Je kunt je tot uiterlijk 15 mei opgeven. Vergeet niet om zwemkleding en schone kleren mee te nemen!! De eigen bijdrage voor deze dag is voor het eerste kind uit een gezin €6,- en ieder volgend kind €4. Voor we de bus ingaan moet je dit betalen.                                                                     

Ter afsluiting eten we onderweg nog een frietje, we verwachten rond 19.00 uur weer in Werkendam te zijn.

Op onderstaande telefoonnummers zijn wij heel de dag te bereiken, zorg er voor dat je ouders deze nummers hebben:

Dhr. v.d. Heuvel 06-22959633 of  Dhr. Kornet 06-11666528

We hopen met elkaar op een goede en fijne dag.                                                                      

Agenda deze week

De agenda voor deze week is leeg.