Oranjemarkt 27 april 2019 en Fietstocht 1 juni 2019

Oranjemarkt

Op D.V. 27 april 2019 hopen we samen met de vrouwenvereniging de lentemarkt te organiseren. Deze keer zal de markt op het schoolplein van de Groenewegenschool worden gehouden. U bent van harte welkom!

Om de lentemarkt een nieuwe impuls te geven hebben we besloten om deze markt te houden op Koningsdag. Vandaar de naam ‘Oranjemarkt’. Op deze markt zijn diverse kramen te vinden met o.a. (tweedehands) boeken, taarten, handwerken en dergelijke. Nieuw op de markt is een roofvogelshow! Ook voor de kinderen zijn er genoeg activiteiten te doen zoals een skelterrace, een skippybalwedstrijd of een tafeltennistoernooi. Aan het einde van de markt zal er een Amerikaanse veiling gehouden worden.

Heeft u tweedehands boeken of cd's dan kunt u deze inleveren bij fam. A. Smitsman, Steurgat 25. Deze zullen dan samen met diverse nieuwe boeken worden verkocht tijdens de Oranjemarkt.
Ook zijn er weer perkplanten te koop. Deze kunt u vooraf bestellen bij fam. A. Versluis (0183-505963).

Fietstocht

Op zaterdag 1 juni D.V. wordt er weer een mooie en actieve fietstour georganiseerd door de PZC Werkendam in natuurpark de Biesbosch. U kunt over een lengte van ongeveer 40 km van deze mooie omgeving genieten.  De route gaat o.a. langs het Steurgat, richting het Zalmpje, langs het Biesbosch museum eiland naar de Kievietswaard en langs de Wassende maan. Kortom een mooie fietsroute door een natuurrijke omgeving. Een fotograaf zal de momenten van deze fietstour vastleggen.

Over 3 stopplaatsen worden verschillende activiteiten georganiseerd voor u en/of de kinderen. Op deze stops kunt u even uitrusten en genieten van wat lekkers eten en drinken.

Op de hoofdstop vindt er een presentatie plaats over het belangrijke zendingswerk wat wordt verricht. Deze presentatie wordt door één van de zendingswerkers verzorgd.

Het vertrekpunt is bij Clean aan de Beatrixhaven 25a, Werkendam. Hier kunt u, na inschrijving, tussen 09.00 en 11.00 van start.

Uw bijdrage aan de onkosten en ter bevordering van de zending zijn EUR 5,00 per persoon voor volwassenen, EUR 2,50 voor kinderen tot 12 jaar maar maximaal EUR 15 per gezin.

Het is mogelijk om fietsen te huren, inschrijving daarvoor uiterlijk tot woensdag 29 mei.

Contactpersoon hiervoor is dhr. A. Versluis middels e-mail: info@rijschoolversluis.nl of telefoon: 06-54293938.

Tot ziens op DV 1 juni!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komende kerkdiensten

zondag 18 augustus 2019
10:00 - Leesdienst
18:00 - Leesdienst
zondag 25 augustus 2019
10:00 ds. H. J. Agteresch - Reguliere dienst
18:00 ds. H. J. Agteresch - Reguliere dienst
zondag 1 september 2019
10:00 ds. H. J. Agteresch - Heilige Doop
18:00 ds. H. J. Agteresch - Reguliere dienst

Agenda deze week

De agenda voor deze week is leeg.