+21 vereniging Apollos

De +21 komt een keer per maand (meestal de vierde zaterdag van de maand) bij elkaar in een van de zalen van de kerk. Vanaf 19:45 uur staat de koffie klaar, we beginnen rond 20:00 uur. Een van de leden houdt een inleiding. Daarna bespreken we in groepjes verschillende vragen en stellingen over de inleiding. Om 22:00 uur sluiten we het 'officiële' gedeelte af. In de pauze, die we ergens tussendoor nemen, of na de afsluiting is er genoeg tijd om bij te praten. Op die manier zijn de avonden altijd een mooie combinatie van inhoud en gezelligheid.

De avonden van dit seizoen zijn op 28 september, 26 oktober, 23 november, 14 december, 25 januari, 22 februari, 28 maart, 4 april eventueel gezamenlijke paasviering, 25 april, 9 mei, D.V. We denken na over de kleine profeten. 

In het kerkblad en op deze pagina vind je altijd de data van de komende verenigingsavonden en het Bijbelgedeelte dat zal worden behandeld. Heb je nog vragen, dan kun je terecht bij Lydia Verheij (0611815602) of mailen naar jv+21@gg-werkendam.nl.

Nieuwe leden zijn ook gedurende het seizoen van harte welkom. Kom gerust een keer kijken!

Agenda deze week

De agenda voor deze week is leeg.